Pohár rozhlasu

Ve středu 9. 5. a ve čtvrtek 10. 5. se naši žáci zúčastnili atletické soutěže Pohár rozhlasu. Závodníci absolvovali tyto disciplíny: skok vysoký, skok daleký, hod míčkem, vrh koulí, 60 m sprint, vytrvalost 800/1000 m a štafeta 4 x 60 m. Závody se konaly jak v Příbrami, tak i  u nás na Dobříši. Počasí nám přálo, takže si všichni atletické klání užili.

Mladší žáci: Ondřej Vázler, Václav Mareš, Dominik Vávra, Filip Fenyk, Jáchym Jandl, Tomáš Brožek, Matouš Dvořáček a Domink Šustr se celkově umístili na 11. místě v okrese. Děvčata ve složení: Aneta Lišková, Natálie Jagerová, Štěpánka Dostálová, Julie Šigutová, Nikola Zachová, Hanka Petáková a Veronika Šedá, byla o něco lepší a umístila se na 9. místě.

Starší žáci: Karel Holman, Jakub Duchek, Kryštof Fára, Jan Kuchař, Dominik Šanda, Horst Bauer, Stanislav Holobrada, Matěj Sulek, Robin Soudek a Lukáš Pavlis obsadili 9. příčku. Děvčata: Veronika Beranová, Kateřina Sobotková, Natálie Stiborová, Lucie Kubešová, Eliška Šigutová, Adriana Kajgrová, Karolína Juhászová, Zuzana Sirotková, Anna Hušková a Daniela Skalická skončila těsně za nimi, a to na 10. místě.

Všem děkujeme za snahu a vzornou reprezentaci školy. Fotografie naleznete zde.
Natálie Purkartová