Florbal – okrsek III.kat. – 1. místo

Dne 23. října se družstvo dívek ve složení Zuzana Sirotková, Jana Krotilová, Adriana Malá, Juhászová Karolína, Veronika Beranová, Ester Maunová, Eliška Dragounová, Lucie Kubešová, Alena Plíhalová, Alena Debnárová a Markéta Jelínková a družstvo chlapců ve složení Filip Cinkl, Matyáš Drnec, Matyáš Kalbáč, Tomáš Kudrna, Karel Holman, Ladislav Ujazdovský, Jakub Jindáček, Lukáš Forejt, Dominik Slíva, Štěpán Píša a Šimon Rys zúčastnilo okrskového kola ve florbalu.
Dívky narazily ve skupině na ZŠ Jiráskovy sady (2:5), ZŠ Nečín (0:2) a 2.ZŠ Dobříš (2:0). Po jedné výhře a dvou prohrách nakonec dívky obsadily 3. místo ve skupině.
Chlapci ve své skupině hráli s týmem Gymnázia Dobříš, který porazili vysoko 12:1, ZŠ Jiráskovy sady, kde prohráli 2:3, ZŠ Nečín, který porazili po výborném výkonu 8:5. Po dvou výhrách a jedné prohře potřebovali k postupu vyhrát nad 2.ZŠ Dobříš. Po velmi urputném boji a skvělém výkonu celého týmu nakonec porazili soupeře 5:4 a skončili na prvním místě v tabulce a tím si zajistili postup do okresního kola v Příbrami. Všem hráčkám a hráčům děkujeme za reprezentaci školy a blahopřejeme k postupu.

Střelci :
Filip Cinkl 12 gólů, Matyáš Drnec 6 gólů, Matyáš Kalbač 4 góly, Karel Holman 3 góly, Dominik Slíva, Jakub Jindáček a Šimon Rys 1 gól

Fotografie naleznete zde.
Pavel Hadraba