Okresní kolo v gymnastickém čtyřboji

Dne 2. 4. 2019 se na Dobříši uskutečnilo okresní kolo v gymnastickém čtyřboji. Závody bylo možné zorganizovat díky podpoře vedení naší školy a vstřícnosti 2. ZŠ Dobříš, která nám poskytla svojí tělocvičnu. Ceny pro vítěze zajistila společnost VHS Dobříš, které tímto děkujeme.

Naší školu reprezentovalo 31 závodnic. Soutěžilo se v přeskoku, na kladině, na hrazdě a na koberci. Všechny dívky předvedly skvělé výkony, nejlepší umístění získaly:

– v jednotlivcích se ve 4. kategorii na 1. místě umístila Nikola Dlouhá ze třídy 8. A
– v kategorii nejmladších získalo 2. místo družstvo ve složení Ema Senftová  z  2.B, Evelínka Kujanová  z 2.B a Evička Čiháková z 1.C.

– ve 3. kategorii se umístilo na 3. místě družstvo ve složení: Daniela Knejzlíková – 6.B, Julie Šigutová – 7.B, Nikola Matějů – 6.B a na 2. místě družstvo ve složení: Veronica Zucchi – 7.B, Hanka Petáková – 7.B, Anežka Hájková – 7.B, Natálie Jagerová – 7.A

– ve 4. kategorii se na 2. místě umístilo družstvo ve složení: Nikola Dlouhá – 8.A, Kateřina Dufková 8.B, Míša Vlašaná – 9.C, Karolína Fialová – 7.B a Aneta Lišková 7.A.

Všem dívkám moc gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy. Fotografie naleznete zde.