Basketbalový turnaj

Dne 27. 11. 2014 se družstvo dívek naší školy ve složení Veroníka Obermajerová (28 bodů), Agáta Sojková (10 bodů), Monika Wodniaková (10 bodů), Jana Tauschová ( 8 bodů), Lucie Lojínová (2 body), Anna Přibylová (4 body), Kristýna Šrajnová (2 body), Kateřina Vlčková, Jiřina Filípková a Magda Žižková zúčastnilo okresního kola basketbalového turnaje na ZŠ Příbram.
Ve skupině se utkali se ZŠ Nový Knín a ZŠ Pod Svatou horou. I přes velkou snahu a velmi dobrý výkon po jedné výhře a jedné prohře dívky obsadily druhé místo ve skupině bez postupu do dalšího boje. Přesto všem patří velké poděkování za reprezentaci školy.

Dne 3. 12. 2014 se družstvo chlapců ve složení Filip Houba, Michal Šimanovský, Adam Vlček, Zbyněk Soukup, Matěj Budka, Jan Dráb, Pavel Sobotka, Ondřej Prágr, Vít Mácha a Petr Novobilský zúčastnilo okresního kola v basketbalu na ZŠ Příbram. Ve skupině se utkali se ZŠ Rožmitál, ZŠ Bratří Čapků a ZŠ Školní. Po velmi dobrém výkonu, dvou výhrách a jedné porážce obsadili nakonec nepostupové druhé místo ve skupině. Všem gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy.
Pavel Hadraba